Izjava o privatnosti

Tvrtka Sintel d.o.o. (OIB 20356963200) se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o klijentima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;

  • informira posjetitelje o načinu korištenja prikupljenih podataka,
  • redovito daje posjetiteljima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka,
  • uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici tvrtke Sintel d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice ili propusta djelatnika Sintel d.o.o.

Prihvaćanjem ovih uvjeta potvrđujete da ste upoznati sa svim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate. Sintel d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka.

Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

Sintel d.o.o. prikuplja podatke putem Chatbota te pohranjuju u Kraken sustavu i u bazu podataka, a podaci se koriste za prodajne i marketinške svrhe.
Svi podaci se brišu kada prestane potreba za čuvanjem takvih podataka .

Temeljem odredbe čl. 17. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), radi zaštite privatnosti imate pravo zatražiti uklanjanje određenih osobnih podataka koji se odnose na vas.